Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage
Een bedrijfsmassage is een korte massage die op elk moment en op elke plek een diepe ontspanning teweegbrengt en zo mensen stukje voor stukje bewuster maakt van hun lichaam. Van binnenuit!

Doel
Het doel van bedrijfsmassage is voornamelijk ontspanning wat een enorme gezonde werking heeft op het algehele gesteldheid. Daarnaast zijn de voordelen:
V Betere doorbloeding van de spieren
V Afvalstoffen worden afgevoerd
V Bevordert diepere ademhaling, meer zuurstof en organen worden gemasseerd
V Bewustwording van het lichaam

Gezonde mensen zijn van groot belang om een organisatie draaiende te houden. Een regelmatige massage heeft een ontspannende en motiverende werking op de werknemers. Beginnende pijntjes veroorzaakt door statische of repeterende bewegingen worden verminderd of zelfs weggenomen. Dit heeft een positief effect op de medewerkers, waardoor het plezier in het werk behouden blijft.

Doordat bedrijfsmassages over de kleding heen worden gegeven, zijn de massages praktisch en laagdrempelig.

Stoelmassage
Verschillende massagetechnieken worden toegepast bij de stoelmassage.

Stoelmassage wordt gegeven op een daarvoor speciaal ontwikkelde stoel en is gericht op rug, nek, armen en schouders en daardoor zeer aan te bevelen voor mensen met zittend werk.

Shiatsu massage
Shiatsu is Japans voor vingerdruk. Shiatsu massage is een Japanse/Chinese massagetechniek. Gebaseerd op traditionele geneeskunde.

Shiatsu massage wordt gegeven op een Futon (katoenen matras) op de grond en is een meer uitgebreide massage waar ook de benen en voeten worden meegenomen. Deze vorm van massage is zeer aan te bevelen voor mensen die langdurig stilstaan en/of veel lopen. Daarnaast biedt deze vorm ook de mogelijkheid om af te stemmen op persoonlijke behoeften en kwetsbaarheden.


Neem contact op met:
Olga Kruijswijk
06-43087431
info@de-switch.nl