Over mij

Mijn naam is Olga Kruijswijk
Ik heb de 3-jarige opleiding Shiatsu therapeut in Amsterdam gevolgd en ben afgestudeerd Shiatsu therapeut. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk De Switch Shiatsu.

Als iemand een aantal jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik deze opleiding zou volgen zou ik het nooit hebben geloofd. Door langdurige rugklachten met heel veel fysiotherapie en manuele therapie zonder resultaat, kwam ik uiteindelijk bij een Shiatsu therapeut terecht.
Shiatsu heeft mijn leven zodanig positief veranderd dat ik besloten heb om zelf de opleiding te volgen. Een Switch in mijn leven. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een praktijk te openen voor ontspanningsmassage heb ik die met beide handen aangegrepen.

Een onderdeel van de opleiding is de Do-in. Dit is een reeks van meridiaan strekkingen op de ademhaling en zelfmassage om blokkades in de meridianen te voorkomen of om op te heffen. Ook kunnen deze oefeningen u helpen te ontspannen (zowel fysiek als mentaal). Het mooie van Do-In is dat iedereen het kan beoefenen, leeftijd is niet belangrijk.

Inmiddels heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van verschillende cursussen/ opleidingen.  In mijn praktijk kunt u terecht voor:
V Shiatsu therapie
V Shiatsu massage
V Do-in yoga
V Zwangerschapsmassage
V Hotstone massage
V Stoelmassage
V Bedrijfsmassage
V Evenementen en Promotiemassage.
V Workshops
V Cadeaubonnen

Naast de Shiatsu heb ik jarenlang in de paardensport gewerkt. Hierbij heb ik gemerkt dat de paarden net als wij ook behoefte hebben aan ontspanning en warmte. Mijn uiteindelijke doel is dan ook om de Shiatsu opleiding voor paarden af te ronden. Zodat ik in de toekomst zowel de ruiter als het paard kan behandelen als een eenheid. Tussentijds heb ik mij al verdiept in de paarden massages op basis van Hotstone techniek. Samen met mijn opgedane kennis van de Shiatsu stelt dit mij in staat de Hotstone massage effectief toe te passen.

Ik ontmoet u graag in mijn praktijk bij u op het bedrijf of op een evenement!

Olga Kruijswijk